Qui som?

L’entitat BRM Formació està formada per un equip de joves professionals, preparats i compromesos, amb l’objectiu primordial de donar un bon servei de formació, i de màxima qualitat.

Avui en dia, a BRM Formació oferim un ampli ventall deserveis formatius:

  • Cursos subvencionats per aturats i treballadors.
  • Cursos subvencionats per al col·lectiu de Garantia Juvenil.
  • Cursos bonificats de la “Fundación Tripartita para la Formación y el Empleo”
  • Classes de reforç escolar  per  a Primària, ESO, Batxillerat, Grau Mitjà, Grau Superior, Estudis Universitaris i Preparacions de Proves d’Accés.
  • Acadèmia d’anglès a partir de 5 anys, joves i adults.
  • Preparació d’exàmens oficials de Cambridge University ( KET, PET, FCE)
  • Preparació per a l’acreditació ACTIC (Nivell 1-2-3)

 

Història

L’any 1996 es va constituir el centre de formació BRM, a la població de Batea (Terra Alta), amb l’objectiu de millorar i augmentar el serveis de formació, a la comarca de la Terra Alta, de sempre molt necessitada en quan a oferta de serveis es refereix.

Donats els bons resultats, l’any 1999, es va planificar un desplegament territorial per a tal de donar servei al conjunt de les Terres de l’Ebre. Primerament es va posar en marxa el nou centre de formació a Móra d’Ebre, per donar servei a les comarques de la Ribera d’Ebre, i també del Priorat.

L’any 2001 vam establir-nos també a Tortosa (Baix Ebre), capital de les Terres de l’Ebre, per a tal completar el desplegament dels serveis de formació dins del territori.

I finalment, l’any 2021, vam inaugurar les noves instal·lacions del centre formatiu de Móra d’Ebre, per a ampliar especialitats formatius i la qualitat de la formació impartida.

L’experiència de tots aquests anys, és un dels actius més important que tenim, i que juntament amb la professionalitat del grup humà que formem BRM, ajuden enormement a la qualitat de la formació impartida.

Als centres de formació BRM, s’hi han format més d’11.000 alumnes, s’han impartit més de 900 cursos de formació, i més de 49.000 hores de formació

A BRM Formació, no només formem alumnes; també ajudem persones.

Política de qualitat

Per veure la nostra política de qualitat fes clic aquí

Política de privacitat

Per veure la nostra política de qualitat fes clic aquí